Kaksijakoinen leijona

Vuonna 2017 uusikuu ja samalla myös leijonan kuukauteen siirtyminen on maanantaina 24. heinäkuuta. Muutos tunteet pintaan nostaneesta ja raskaasta ravun kuukaudesta onkin melkoinen. Silti myös leijonan kuukautta pidetään yhtenä vuoden hankalimmista ajoista. Vaikka kyse olisi positiivisestakin energiasta, sen voima on niin valtava, että hallittu vastaanotto vaatii keskittymistä ja oikeaa tietoisuutta. Yleensähän liitymme kulloiseenkin energiaan ainakin jollakin tasolla ikään kuin huomaamatta ja hyödymme siitä, mutta se ei päde nyt. Tätä aikaa voi verrata vaikkapa auringonottoon. Jos emme huomaa annostella auringossa oloaikaa tai käyttää aurinkosuojaa, jossakin vaiheessa seurauksena on ihon palaminen. Vaikka auringon energia on hyvästä, se on toisinaan niin voimakasta, että vastaanottoa täytyy säännöstellä. Muutoin menetämme täysin hyödyn ja joudumme lisäksi vielä kärsimään ikävistä seurauksista.

Leijona on ainoa kuukausi, jolloin vastakkaiset energiat korostuvat äärimmäisellä voimakkuudella. Kun yleensä kuukaudella on jokin yhtenäinen teema, leijonalla kuukauden alku ja loppu ovat aivan vastakkaisia. Kun päättyvää ravun kuukautta hallitsi Kuu, leijonaa hallitsee Aurinko. Tämä selittääkin valtaisaa eroa energioiden tehossa!

Olet ehkä myös saattanut kuulla heinäkuuhun liittyviä ”mätäkuun” juttuja. Todennäköisesti niissäkin viitataan leijonan poikkeukselliseen energiaan. Kun normaalisti haavat paranevat nopeasti kuin itsekseen, nyt parantava energia on liian tehokasta, ja hallitsemattomana annoksena se aiheuttaa helposti pitkittyneitä tai uusia ongelmia.

Koko kuukauden alku on negatiivista aikaa ja negatiivisuus tiivistyy erityisesti yhdeksänteen päivään (vuonna 2017 se on 1.8.). Jokaisen hetken energia vaikuttaa silloin kylvettyihin siemeniin ja aikanaan ilmestyviin lopputuloksiin. Siksi se on päivä, jolloin kannattaa olla varovainen minkään uuden tekemisen aloittamisessa, ja välttää tärkeitä päätöksiä. Leijonan yhdeksäntenä päivänä tuhottiin sekä Jerusalemin ensimmäinen että toinen temppeli. Historiasta löydämme myös paljon muita tähän päivään liittyviä viitteitä, mm. toisen maailmansodan aikana päätökset suurimmista tuhoamistoimista 1941 ja 1942 tehtiin molempina vuosina juuri leijonan yhdeksäntenä. Toisaalta vastakkaiset voimat ovat aina yhtä voimakkaita ja päivä sisältää myös päinvastaisen mahdollisuuden. Jos sinulta löytyy tahdonlujuutta ja varmuutta, voit tänä päivänä muuntaa suuria negatiivisuuksia valtaviksi positiivisiksi muutoksiksi. Positiivisuus on kuitenkin valittava erikseen tietoisesti.

Täysikuusta puolestaan alkaa erittäin positiivinen loppukuukausi, itse asiassa vuoden positiivisin kaksiviikkoinen. Leijonan kuukauden 15. päivä (7.8.2017) eli täysikuu on universumin ystävänpäivä. Silloin on paras mahdollinen hetki vahvistaa nykyistä parisuhdetta. Tai jos sinulla ei vielä ole sellaista, voit tehdä asiaan liittyvän suunnitelman. Millaista parisuhdetta juuri sinä tarvitset tässä hetkessä, millaisiin haasteisiin tarvitset apua toiselta henkilöltä, ja mitä omia vahvuuksiasi voit antaa hänelle. Suunnitelmassa on myös oltava osana se, mitä muutat itsessäsi päästäksesi tällaiseen tilanteeseen. Muistathan, että vetovoiman laki saattaa yhteen samankaltaisuuksia. Sinun on siis ilmaistava ensin itse niitä ominaisuuksia, joita haluat jatkossa kokea kumppanisi kanssa. Jokainen voi liittyä päivän energiaan omalla tavallaan – meditoimalla, kuuntelemalla erityisen tarkasti kaikenlaisia viestejä ja opastusta, ajattelemalla sielunkumppania – tai mikä ikinä tuntuukaan oikealta tavalta juuri sinulle.

Voimakas ja vahva loppukuukausi kannattaa hyödyntää uusiin asioihin. Silloin sinulla on käytettävissäsi valtava tuki mitä moninaisimmalle toiminnalle!

Leijonien peruspiirteiseen kuuluu se, että he yleensä tuntuvat tietävät kaiken, ja heillä on vastaus jokaiseen kysymykseen. Leijonat eivät välttämättä kuitenkaan osaa kuunnella ennen vastaamistaan, mikä kysymys tarkasti ottaen oli, tai osaa pohtia, onko vastaus sellainen joka todella auttaa kuulijaa eteenpäin. Tämän kuukauden voimat pätevät luonnollisesti kaikista voimakkaimmin kuukauden aikana syntyneisiin, mutta jokainen meistä pääsee tuntemaan tämän saman energian ja teeman jollakin tasolla. Leijonilla on voimakas halu johtaa, päättää asioiden suunta ja toimia itsenäisesti. Tämän kuukauden aikana haasteena onkin siirtää huomio pois omasta itsestä ja huomioida enemmän muiden tilanteita.

Tämä on kuukausi, jolloin kannattaa pysähtyä kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään, ja huomioida miten paljon ympärillä on yksinkertaisia pieniä asioita, joita emme ehkä huomaa arvostaa tarpeeksi.

Leijonan kuukauden aikana kannattaa erityisesti muistaa periaate ”rakasta lähimmäistäsi kuten itseäsi”. Leijonan itsekäs ja omaa etua korostava energia tekee säännön toteuttamisen vaikeaksi, mutta myös palkinnot onnistumisesta ovat suuria. Jos ajattelemme vain itseämme, liitymme kuukauden aikana kautta historian jo paljastuneisiin ikäviin ominaisuuksiin ja tapahtumiin. Jokainen voi vahvistaa omaa varmuutta, ymmärrystä ja syitä pohtimalla sitä, miksi teet kulloisiakin asioita ja elät tiettyjen periaatteiden mukaan – tai voit unohtaa kaikki ja mennä vain virran mukana. Ennen päätöksiä kannattaa jokaista tilannetta seurata hetki jos toinenkin, jotta voit varmistaa, onko kyseessä oikeasti myös muita hyödyttävä asia, vai onko päätös vain omaksi eduksesi.

Jokaisella on varmasti lähipiirissään joku leijona. Mitäpä luulet, miten voisit tämän kuukauden aikana syventää suhdettasi häneen, auttaa häntä omassa muutoksessa ja tällä tavoin molemmat saavuttaa paljon uusia asioita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *