Esittely

Olet ehkä kuullut puhuttavan vetovoiman laista (The Law of Attraction). Olet kenties nähnyt menestyselokuvan Salaisuus (The Secret). Saatat jo jollakin tasolla olla tietoinen siitä, kuinka paljon enemmän voit tehdä ja saavuttaa hyvin pienillä muutoksilla itsessäsi. Mutta oletko tehnyt käytännön muutoksia ja ottanut vastaanottamasi tiedon käytöön? Ja ennenkaikkea, koetko että olet muuttunut?

Ajatellen-palvelun tavoite on jakaa tietoa helpossa ja ymmärrettävässä muodossa. Käsittelemme henkistä kasvua, universumin meitä kaikkia koskettavia lakeja ja jaamme vinkkejä, kuinka näitä voidaan helposti soveltaa osaksi arkeamme. Haluamme jakaa tietoa kaikkien kiinnostuneiden saataville ja herättää sinussa halun pohtia asioita lisää.

Ennenkuin voit täysimääräisesti hyödyntää tämän palvelun kautta saatavaa materiaalia, sinulta vaaditaan kuitenkin jotakin. Sinulla on oltava HALU muuttua ja oppia jotakin uutta itsestäsi ja ympäröivästä maailmastasi.

Ajatella-palvelun tärkeä osa on päivittäinen ilmainen Ajatusta päivään -sähköpostiviesti, jonka välityksellä jaamme inspiroivia ajatuksia, uusia näkökulmia sekä muuta positiiviseen ajatteluun kannustavaa asiaa. Näiden lisäksi tarjoamme vinkkejä käytännön toimiin, joiden avulla voit lähteä kulkemaan omaa polkuasi kohti sinulle tärkeitä asioita.

Mikäli et ole vielä liittynyt sähköpostijakeluumme, tee se nyt heti antamalla sähköpostiosoiteesi oheiselle lomakkeelle. Kiitoksena liittymisestäsi saat välittömästi ensimmäisen lahjasi! Lahja on Onnistu ajatellen -kirja, jossa muistutamme sinulle paljon perusasioita siitä, kuinka meitä ympäröivä universumimme toimii, miten vaikutamme siihen ja millaisilla pienillä muutoksilla voimme aikaansaada suuria muutoksia.

Ajatellen-palvelu ei esitä minkään tietyn uskonnon tai elämänkatsomuksen ominaispiirteitä, vaan meitä kaikkia yhdistäviä useista viisauksista löytyviä henkisiä lakeja, joita kuka tahansa voi noudattaa päivittäisessä elämässään.

Ajatellen-palvelun puuhahenkilöinä toimivat Jani Määttä ja Marko Kautto (sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi@ajatellen.fi).

Parannetaan itseämme ja yhteistä maailmaamme – ajatus kerrallaan!