Vetovoiman laki -käytännössä verkkokurssi

Vetovoiman laki käytännössä -verkkokurssi

Vetovoiman laki käytännössä -verkkokurssi tarjoaa laajan tietopaketin ajattelun voimasta ja vetovoiman lain hyödyntämisestä. Kurssi sisältää yksinkertaisia askeleita, joilla voit tehdä suuria parannuksia lähestulkoon millä tahansa elämäsi osa-alueella. Kurssilla avataan paljon asioita, jotka ohitetaan useissa muissa materiaaleissa. Vetovoiman lakia ei voi ymmärtää ilman että myös useita muita universaaleja lainalaisuuksia käydään läpi.

Tällä kurssilla opit ajatusten voimasta ja vaihe vaiheelta sen miten voit hyödyntää vetovoiman lakia sekä muita universaaleja lainalaisuuksia kaikista tehokkaimmalla tavalla.

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia aiheita:

  • miksi ajatuksiin on syytä kiinnittää huomiota
  • mikä on vetovoiman laki
  • kuinka luot itsellesi selkeät tavoitteet, teet suunnitelman niiden toteuttamiseksi ja pois-opit vanhoista tavoistasi
  • millä välineillä kiihdytät uusien tavoitteiden toteutumista
  • kuinka hyödynnät universumin tarjoamia voimia ja valjastat ne avuksesi haluamiesi asioidesi saavuttamisessa
  • miksi jotkut näyttävät saavan kaiken elämässään helposti ja vaivattomasti kun taas jotkut elävät jatkuvissa hankaluuksissa

Tämä kurssi avaa universaalien lakien toimintaa, ja tarjoaa lisäksi harjoituksia ja ohjeita, joiden avulla voit valjastaa nämä voimat käyttöösi.

Kurssia varten et tarvitse mitään pohjatietoja. Riittää, että sinulla on avoin mieli, haluat tietää millaisten sääntöjen mukaan tämä meitä kaikkia ympäröivä maailma toimii, ja olet valmis hyväksymään parannuksia omaan elämääsi.

Kurssin kesto on kuusi viikkoa. Kurssi koostuu sähköisistä materiaaleista, jotka sisältävät teoriaa ja esimerkkejä sekä käytännön harjoituksia. Saat uuden materiaalipaketin kerran viikossa. Voit aloittaa kurssin koska tahansa ja käydä materiaaleja läpi omaan tahtiisi. Saat ensimmäisen viikon aineiston sähköpostitse pian kurssi-ilmoittautumisen jälkeen.

Sinun ei tarvitse palauttaa harjoitustesi tuloksia, mutta palauttaminen on erittäin suositeltavaa. Harjoitusten palauttaminen on ennenkaikkea vahva sitoutumisen merkki itsellesi – olet tosissasi sekä nykytilanteesi että muutoksesi suhteen.

Saat harjoituksiin halutessasi palautetta ja kurssin aikana voit vapaasti esittää mitä tahansa aiheeseen liittyviä lisäkysymyksiä sähköpostitse.

’Vaikka pyrinkin elämään tässä hetkessä ja tässä päivässä, niin et arvaakaan miten paljon odotan aina tämän kurssin materiaalia. -Marjo’

’Olen kasvanut huikeaasti tämän kurssin myötä, jonka sinulta tilasin ! Mä oon todella kiitollinen, että sain kokemuksen kurssin avulla. -Riitta’

Kurssin hinta on 36 euroa. Kurssin löydät täältä: Vetovoiman laki käytännössä -kurssi